Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Neznáte své heslo?

Lyfle – aplikace pro komunikaci mezi MŠ a rodiči

Vážení rodiče, od ledna 2024 přecházíme na elektronickou komunikaci s rodiči. Prosím přečtěte si informace. Koordinátor aplikací p. učitelka Martina Štětinová.

LYFLE – Školka do kapsy je ta nejsnazší cesta k informacím ze školky.
Elektronická nástěnka, bleskové omlouvání dětí, všechny informace, fotky a
dokumenty od učitelek na jednom místě – u Vás v kapse. Kdykoliv školka něco do LYFLE přidá, přijde Vám upozornění na telefon (je potřeba mít staženou aplikaci) a můžete si rovnou procházet a stahovat fotky. A to nejlepší na konec – vše na Vaší nástěnce je to, co se týká jen a jen Vašich dětí. Neuvidíte tak informace určené ostatním třídám nebo kroužkům, na které Vaše dítě nechodí.

LYFLE funguje na mobilu i na počítači již ve stovkách školek po celé České
republice a ve všech se rodiče shodli na tom, že něco takového tu zkrátka
chybělo. Přidáváte se tedy k desetitisícům spokojených rodičů a již brzy
budete komunikovat se školkou tak, jak je hodno ve 21. století. Chytře,
moderně a bleskově!
LYFLE – Školka do kapsy.

Co Vám aplikace přináší za výhody?

Máte plnou kontrolu nad informacemi týkající se vašeho dítěte – všechny důležité informace budou uloženy na jednom místě a budou vám přístupné kdykoli a odkudkoli přes vaši mobilní aplikaci.

Ušetříte svůj čas a snížíte stres – díky notifikacím přímo na vašem telefonu nezmeškáte žádnou důležitou zprávu od školy.

Komunikace s týmem školy bude rychlejší a efektivnější – už se nemusíte trápit online chatem nebo hledáním kontaktů jednotlivých učitelů, vše bude k dispozici přímo v aplikaci.

Vaše dítě bude mít možnost být zapojeno do aktivit a projektů na třídě – díky jedinečné prezentaci a fotogalerii každé třídy, které budou odrážet schopnosti a aktivity učitelů, bude vaše dítě moci být plně součástí týmu a jeho přínosu pro třídu.

Related Images: